ipk.rks-gov.net

Main page screenshot of ipk.rks-gov.net
Reviewed on Jan 26st, 2018

Historiku

LINQET. Policia e Kosovës. Portali Qeveritar. Agjensioni Kundër Korrupsionit. Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm. Ministria e Puneve të Brendshme. Arrestohet një Avokat dhe një Rreshter Policor i Policisë së Kosovës. U arrestuan katër persona dhe janë konfiskuar rreth 40 kg ari me dyshimin se janë vjedhur në dhomën e dëshmive në stacionin policor në Pejë

Tagged as: IPK, Policia e Kosovës, pik
Competing rank
Results empty

Related searches

Most popular

Latest searches